Croquetes de la setmana per a picar

Crema de pastanagó i patata amb curri vermell i mascarpone

Fideus secs de bolets y guatlera

La nostra versió de llampuga amb pebres

Poma al forn amb natilles de sa padrina

El menú de migdia a Bartomeu, una gran varietat de plats que segurament compliran els teus gustos culinaris.

Començant amb les croquetes de la setmana per a picar, és una elecció perfecta per compartir i gaudir d’una mica de diversitat de sabors abans del plat principal.

La crema de pastanaga i patata amb curri vermell i mascarpone és una opció molt interessant. La combinació de la dolçor de les pastanagues amb el toc exòtic del curri vermell i la riquesa del mascarpone promet ser una experiència gustativa única.

Els fideus secs de bolets i guatlera són una elecció més substancial que segurament satisfarà els paladars més famolencs. Els bolets aporten una profunditat de sabor i les guatleres són una opció deliciosa i saludable.

La «versió de llampuga amb pebres» un plat distintiu i especial. La llampuga és un peix que sovint es presenta en una varietat de maneres, i aquesta opció segurament ofereix una interpretació única i saborosa.


Finalment, el postre «poma al forn amb natilles de sa padrina» sembla una excel·lent manera de concloure la teva menjada amb una nota dolça. La combinació de poma al forn i natilles de sa padrina pot ser una delícia, oferint una experiència gastronòmica satisfactòria.

En resum, el menú de migdia a Bartomeu sembla ser una experiència culinària completa amb opcions per a tots els gustos. Bon profit!

Menú migdia. Bartomeu, el bar de Tomeu Caldentey Cuiner 😋

Croquettes of the week to nibble on

Carrot and potato cream with red curry and mascarpone

Dry mushroom and quail noodles

Our version of lampuga with peppers

Baked apple with his godmother’s custard

The lunch menu at Bartomeu, a wide variety of dishes that will surely satisfy your culinary tastes.

Starting with the croquettes of the week for nibbling, it’s a perfect choice to share and enjoy a little diversity of flavors before the main course.

Carrot and potato cream with red curry and mascarpone is a very interesting option. The combination of the sweetness of the carrots with the exotic touch of the red curry and the richness of the mascarpone promises to be a unique taste experience.

The dry mushroom and quail noodles are a more substantial choice that’s sure to satisfy the hungriest of palates. Mushrooms add depth of flavor and quails are a delicious and healthy option.

The «version of lampuga with peppers» a distinctive and special dish. Lampuga is a fish that is often presented in a variety of ways, and this option is sure to offer a unique and tasty interpretation.

Oil bread. Pa d’oli

Finally, the «baked apple with sa padrina custard» dessert seems like an excellent way to conclude your meal on a sweet note. The combination of baked apple and his godmother’s custard can be a delight, offering a satisfying gastronomic experience.

In short, the lunch menu at Bartomeu seems to be a complete culinary experience with options for all tastes. Bon Appetit!