Menú migdia a Bartomeu de dimecres a diumenge 😋

El menú del migdia a Bartomeu sona deliciós. Comencem amb les croquetes de la setmana per picar, que segurament ofereixen una varietat de sabors i textures temptadores.

El plat següent és una «Vichyssoise» amb salmó i cítrics. La Vichyssoise és una sopa freda de puré de porros i patates, i la combinació de salmó i cítrics afegeix un toc refrescant i saborós.

La Fideuà de guatlla i gamba sona com un plat principal abundant. La fideuà és un plat semblant a la paella, però en lloc d’arròs s’utilitza fideu fi. La combinació de guatlla i gamba segurament aportarà una barreja de sabors marins i terrosos.

La corvina al forn amb trampó és un altre plat principal que promet ser deliciós. La corvina és un peix de sabor suau i textura delicada, i en enfornar-lo amb trampó mallorquí, que pot ser una barreja d’herbes, oli i altres condiments, segurament en ressaltarà el sabor i li donarà un toc fresc i aromàtic.

Per acabar aquesta experiència culinària, el menú ofereix un gelat de llet preparada. Aquestes postres cremoses i refrescants, amb sabors a canyella i llimona, són una opció dolça i lleugera per concloure el menjar.

En general, el menú del migdia a Bartomeu sembla una selecció equilibrada i apetitosa, que combina plats tradicionals amb un toc creatiu. Sens dubte, serà una experiència gastronòmica satisfactòria.

Menú migdia en Bartomeu de miércoles a domingo 😋

El menú del mediodía en Bartomeu suena delicioso. Comencemos con las croquetas de la semana para picar, que seguramente ofrecen una variedad de sabores y texturas tentadoras.

El plato siguiente es una «Vichyssoise» con salmón y cítricos. La Vichyssoise es una sopa fría de puré de puerros y patatas, y la combinación de salmón y cítricos agrega un toque refrescante y sabroso.

La Fideuá de codorniz y gamba suena como un plato principal abundante. La fideuá es un plato similar a la paella, pero en lugar de arroz se utiliza fideo fino. La combinación de codorniz y gamba seguramente aportará una mezcla de sabores marinos y terrosos.

La corvina al horno con «trampó» es otro plato principal que promete ser delicioso. La corvina es un pescado de sabor suave y textura delicada, y al hornearlo con trampó mallorquín, que puede ser una mezcla de hierbas, aceite y otros condimentos, seguramente resaltará su sabor y le dará un toque fresco y aromático.

Para terminar esta experiencia culinaria, el menú ofrece un helado de leche merengada. Este postre cremoso y refrescante, con sabores a canela y limón, es una opción dulce y ligera para concluir la comida.

En general, el menú del mediodía en Bartomeu parece una selección equilibrada y apetitosa, que combina platos tradicionales con un toque creativo. Sin duda, será una experiencia gastronómica satisfactoria.

Migdia menu at Bartomeu from Wednesday to Sunday 😋

The midday menu at Bartomeu sounds delicious. Let’s start with the kibble of the week snacks, which are sure to offer a variety of tempting flavors and textures.

The next dish is a «Vichyssoise» with salmon and citrus. Vichyssoise is a chilled leek and potato puree soup, and the combination of salmon and citrus adds a refreshing and flavorful touch.

The quail and shrimp Fideuá sounds like a hearty main course. Fideuá is a dish similar to paella, but thin noodles are used instead of rice. The combination of quail and shrimp is sure to bring a mix of marine and earthy flavors.

Baked sea bass with «trampó» is another main dish that promises to be delicious. Corvina is a fish with a mild flavor and delicate texture, and when baked with trampó, which is a mixture of herbs, oil and other seasonings, it will surely enhance its flavor and give it an fresh and aromatic touch.

To end this culinary experience, the menu offers a milkshake ice cream. This creamy and refreshing dessert, with flavors of cinnamon and lemon, is a sweet and light option to end the meal.

In general, the lunch menu at Bartomeu seems like a balanced and appetizing selection, combining traditional dishes with a creative twist. It will certainly be a satisfying dining experience