El menú migdia d’aquesta setmana a Bartomeu sembla una combinació deliciosa i variada. Les croquetes de la setmana per a picar segurament ofereixen una entrada encantadora. L’escabetx de gambes i bolets amb cítrics promet ser una explosió de sabors. L’arròs de coliflor i sobrassada aporta una opció interessant per als amants dels sabors mediterranis. La «Blanqueta» de vadella és una elecció clàssica que probablement satisferà els paladars més tradicionals. I, per acabar, la pinya al forn rostida amb espècies segurament proporciona un toc dolç i aromatic al final de la menjada. Bon profit!

El menú mediodía de esta semana en Bartomeu parece una combinación deliciosa y variada. Las croquetas de la semana para machacar seguramente ofrecen una entrada encantadora. El escabeche de gambas y setas con cítricos promete ser una explosión de sabores. El arroz de coliflor y sobrasada aporta una opción interesante para los amantes de los sabores mediterráneos. La «Blanqueta» de vacilla es una elección clásica que probablemente satisface a los paladares más tradicionales. Y, por último, la piña al horno asada con especias seguramente proporciona un toque dulce y aromático al final de la comida. ¡Buen provecho!

This week’s midday menu at Bartomeu looks like a delicious and varied combination. The croquettes of the week for nibbling are sure to make a lovely starter. Shrimp and mushroom pickle with citrus promises to be an explosion of flavors. Cauliflower and sobrassada rice provides an interesting option for lovers of Mediterranean flavors. The veal «Blanqueta» is a classic choice that will likely satisfy more traditional palates. And, to finish, the pineapple roasted in the oven with spices surely provides a sweet and aromatic touch at the end of the meal. Bon Appetit!