MenĂș «migdia». Del 19 al 23 d’abril. Setmana de Sant Jordi.
Aquest menĂș de migdia de dimecres a diumenge ofereix una varietat de plats que combinen sabors i textures per satisfer els gustos mĂ©s exigents. Començant amb les croquetes de la setmana per picar, es tracta d’un aperitiu clĂ ssic que mai no passa de moda. La sopa de peix al Pernod Ă©s deliciosa per a aquells que gaudeixen dels sabors marins amb un toc anisat i refrescant.

Els famosos canelons de 3 carns de Tomeu sĂłn un plat que combina vedella, porc i pollastre, embolicats amb pasta de canelĂł i coberts amb una deliciosa salsa.

El lluç al forn amb fonoll Ă©s el plat mĂ©s lleuger i saludable, que combina els sabors delicats del peix blanc amb la frescor del fonoll, una herba aromĂ tica que li dĂłna un toc de sabor i aroma Ășnics.

Per acabar, el GatĂČ de fruits secs amb crema de l’Ă via Ă©s unes postres que barreja el sabor i la textura dels fruits secs amb la suavitat i la dolçor de les cremas casolanes. Ideal per finalitzar el menjar amb un toc dolç, agradable i festiu.

En resum, aquest menĂș «migdia» Ă©s un menjar variat i equilibrat, amb opcions per a tots els gustos i preferĂšncies culinĂ ries. Sempre al migdia a Bartomeu. La cuina de Tomeu, el preu del bar.

Esta semana, un libro, una đŸŒč rosa y un «migdia» en Bartumeu. Del 19 al 23 de abril (Sant Jordi)

MenĂș «migdia». Semana de «Sant Jordi».
Este menĂș de mediodĂ­a de miĂ©rcoles a domingo ofrece una variedad de platos que combinan sabores y texturas para satisfacer los gustos mĂĄs exigentes. Comenzando con las croquetas de la semana para picar, se trata de un aperitivo clĂĄsico que nunca pasa de moda. La sopa de pescado al «Pernod» es deliciosa para aquellos que disfrutan de los sabores marinos con un toque anisado y refrescante.

Los famosos canelones de 3 carnes de Tomeu son un plato que combina ternera, cerdo y pollo, envueltos en pasta de canelĂłn y cubiertos con una deliciosa salsa.

La merluza al horno con hinojo es el plato mĂĄs ligero y saludable, que combina los sabores delicados del pescado blanco con la frescura del hinojo, una hierba aromĂĄtica que le da un toque de sabor y aroma Ășnicos.

Para terminar, el «GatĂČ» de frutos secos con natillas de la abuela es un postre que mezcla el sabor y la textura de los frutos secos con la suavidad y el dulzor de las natillas caseras. Ideal para finalizar la comida con un toque dulce, agradable y festivo.

En resumen, este menĂș «migdia» es una comida variada y equilibrada, con opciones para todos los gustos y preferencias culinarias. Siempre a mediodĂ­a en Bartomeu. La cocina de Tomeu, el precio de su bar.

"Migdia" menu. Week of "Sant Jordi" (Saint George). From April 19th to 23rd. 
This midday menu from Wednesday to Sunday offers a variety of dishes that combine flavors and textures to satisfy the most demanding tastes. Starting with the croquettes of the week to snack on, this is a classic appetizer that never goes out of style. The "Pernod" fish soup is delicious for those who enjoy marine flavors with a touch of aniseed and refreshing.

Tomeu's famous 3-meat cannelloni are a dish that combines beef, pork and chicken, wrapped in cannelloni pasta and covered with a delicious sauce.

Baked hake with fennel is the lightest and healthiest dish, which combines the delicate flavors of white fish with the freshness of fennel, an aromatic herb that gives it a touch of unique flavor and aroma.

Finally, the "GatĂČ" of nuts with grandma's custard is a dessert that mixes the flavor and texture of nuts with the softness and sweetness of homemade custard. Ideal to end the meal with a sweet, pleasant and festive touch.

In short, this "migdia" menu is a varied and balanced meal, with options for all tastes and culinary preferences. Always at noon in Bartomeu. Tomeu's kitchen, the price of his bar.