A migdia sempre a BARtomeu de dimecres 26 al diumenge 30. Aquesta setmana segona festa (Sant Esteve) de dimecres 26 a diumenge 30.

Crema d’aviram amb pilota de bolets i foie:
Una suau crema d’aviram acompanyada d’una exquisida pilota de bolets i foie. La combinaci贸 de sabors intensos crea una entrada memorable que despertar脿 els sentits.

Els nostres canelons de Sant Esteva:
Deliciosos canelons farcits amb ingredients selectes, envoltats en una suau capa de pasta que es fon amb cada mossegada. Una opci贸 cl脿ssica per a Sant Esteve que no decebr脿 els paladars m茅s exigents.

Suquet de bacall脿 amb patates:
Un plat principal amb la textura tendra del bacall脿 submergit en un suquet ric i arom脿tic. Les patates aporten una nota cremosa que complementa a la perfecci贸 la intensitat del peix.

Torr贸 d’ametlla torrada amb taronja i pinya:
Per acabar la festa amb dol莽or, un torr贸 d’ametlla torrada amb una explosi贸 de sabors c铆trics de taronja i pinya. Una postres irresistible que tancar脿 la celebraci贸 amb un toc sucre i refrescant.

Segunda fiesta, San Esteban a mediod铆a en BARtomeu 馃巰
Men煤 mediod铆a del mi茅rcoles 26 al domingo 30. El bar de Tomeu Caldentey Cocinero 馃構

Crema de ave de corral con alb贸ndiga de setas y foie:
Una suave crema de aves de corral acompa帽ada de una exquisita pelota de setas y foie. La combinaci贸n de sabores intensos crea una entrada memorable que despertar谩 los sentidos.

Nuestros canelones de Sant Esteva:
Deliciosos canelones rellenos con ingredientes selectos, rodeados en una suave capa de pasta que se funde con cada mordisco. Una opci贸n cl谩sica para Sant Esteve que no decepcionar谩 a los paladares m谩s exigentes.

Suquet de bacalao con patatas:
Un plato principal con la textura tierna del bacalao sumergido en un suquet rico y arom谩tico. Las patatas aportan una nota cremosa que complementa a la perfecci贸n la intensidad del pez.

Turr贸n de almendra tostada con naranja y pi帽a:
Para terminar la fiesta con dulzura, un turr贸n de almendra tostada con una explosi贸n de sabores c铆tricos de naranja y pi帽a. Un postre irresistible que cerrar谩 la celebraci贸n con un toque az煤car y refrescante.