El menú de migdia a Bartomeu del 18 al 22 d’octubre és una oferta culinària intrigant i deliciosa. Començant amb les «Croquetes de la setmana,» la idea d’oferir croquetes amb un farciment que varia setmanalment és una manera creativa de mantenir els comensals intrigats i emocionats pel que poden trobar al seu plat. Els «Xampinyons portobello escabetxats» han de proporcionar un sabor umami satisfactori i una textura suculenta. Els «Raviolis de gamba i porc amb salsa agredolça» sonen com una combinació interessant i arriscada, on la dolçor de la salsa agredolça podria equilibrar perfectament els sabors dels raviolis farcits de marisc i carn de porc.

El «Pollastre groc rostit amb poma i cacau» és un plat que destaca per la seva combinació única d’ingredients. La barreja de poma i cacau promet ser intrigant, amb la dolçor de la poma que podria contrastar amb la profunditat del cacau, complementant el pollastre rostit.

Finalment, el postres, «Mousse de formatge fresc amb fruites de tardor,» suggereix un final deliciós i refrescant per al menjar. La mousse de formatge fresc suau i cremosa, i les fruites de la tardor afegiran un toc de temporada a aquesta deliciosa creació.

En general, el menú de migdia a Bartomeu sembla una experiència gastronòmica emocionant que combina ingredients tradicionals amb tocs creatius. Els plats estan dissenyats per sorprendre i satisfer els comensals, la qual cosa el converteix en una excel·lent opció per a aquells que busquen un àpat inoblidable.

Bartomeu. El bar de Tomeu Caldentey Cuiner 😋

The lunch menu at Bartomeu from October 18 to 22 is an intriguing and delicious culinary offer. Starting with «Croquettes of the Week,» the idea of offering croquettes with a filling that changes weekly is a creative way to keep diners intrigued and excited about what they can find on their plate. «Pickled Portobello Mushrooms» should provide a satisfying umami flavor and succulent texture. «Sweet and Sour Prawn and Pork Ravioli» sounds like an interesting and risky combination, where the sweetness of the sweet and sour sauce could perfectly balance the flavors of the seafood and pork filled ravioli.

The «Roasted yellow chicken with apple and cocoa» is a dish that stands out for its unique combination of ingredients. The mix of apple and cocoa promises to be intriguing, with the sweetness of the apple contrasting with the depth of the cocoa, complementing the roasted chicken.

Finally, the dessert, «Fresh Cheese Mousse with Autumn Fruits,» suggests a delicious and refreshing end to the meal. Soft and creamy fresh cheese mousse and autumn fruits will add a seasonal touch to this delicious creation.

Overall, the lunch menu at Bartomeu looks like an exciting dining experience that combines traditional ingredients with creative touches. The dishes are designed to surprise and satisfy diners, making it an excellent choice for those looking for an unforgettable meal.