Sempre a migdia a Bartomeu del 8 al 12 de novembre. El bar de Tomeu Caldentey Cuiner 😋

MenĂș migdia a Bartomeu

MenĂș Migdia Bartomeu del 8 al 12 de novembre

Croquetes de la setmana per a picar. Crema de pastanaga amb espĂšcies

Fideus secs de verdures, bolets i bacallĂ 

Mar i terra de porc i calamar

PastĂ­s de xocolata amb pinya

El menĂș del Bar Bartomeu per al migdia del 8 al 12 de novembre sembla oferir una selecciĂł variada de plats que combinen sabors i ingredients interessants. Comencem amb les «Croquetes de la setmana per a picar», que pot ser una opciĂł ideal per començar la teva Ă pat amb alguna cosa lleugera i deliciosa.

La «Crema de pastanaga amb espÚcies» sembla una opció càlida i reconfortant per a aquells dies més freds. Les pastanagues poden oferir un dolç i suau contrastat amb les espÚcies, que pot ser molt agradable al paladar.

Els «Fideus secs de verdures, bolets i bacallà» semblen una opció saludable i plena de sabor. Els ingredients com les verdures i els bolets poden afegir una riquesa de sabor, mentre que el bacallà proporciona un toc salat que complementa bé la resta del plat.

«Mar i terra de porc i calamar» Ă©s una opciĂł interessant per als amants de la carn i els fruits del mar. La combinaciĂł de porc i calamar pot oferir una varietat de textures i sabors, i l’Ășs del mar i la terra en el nom fa pensar en una proposta culinĂ ria creativa.

Per a postres, el «Pastís de xocolata amb pinya» sembla una elecció golosa. La xocolata pot ser decadent i la pinya pot afegir una nota refrescant i àcida que equilibra la dolçor.

En resum, aquest menĂș sembla oferir una gran varietat de plats per satisfer diferents gustos i preferĂšncies, i pot ser una oportunitat per a gaudir d’una Ă mplia gamma de sabors i experiĂšncies culinĂ ries durant aquesta setmana.

Bartomeu, el bar de Tomeu Caldentey Cuiner 😋

Lunch menu in Bartomeu from 8 to 12 November

Croquettes of the week to nibble on.

Carrot cream with spices

Dry noodles with vegetables, mushrooms and cod

Sea and land of pork đŸ· and squid

Chocolate cake with pineapple 🍍

Bar Tomeu’s lunch menu from November 8 to 12 offers a varied selection of dishes that combine interesting flavors and ingredients.

Let’s start with the «Croquettes of the week to nibble», which can be an ideal option to start your meal with something light and delicious.

The «Spiced Carrot Cream», a warm and comforting option for those colder days. Carrots can offer a sweet and mild contrast with the spices, which can be very pleasing to the palate.

The «Dry Noodles with Vegetables, Mushrooms and Cod» looks like a healthy option full of flavor. Ingredients like vegetables and mushrooms can add a richness of flavor, while cod provides a salty touch that complements the rest of the dish well.

«Sea and land of pork and squid» is an interesting option for meat and seafood lovers. The combination of pork and squid can offer a variety of textures and flavors, and the use of sea and land in the name suggests a creative culinary proposal.

For dessert, the «Pineapple Chocolate Cake» is a mouth-watering choice. Chocolate can be decadent and pineapple can add a refreshing, tart note that balances out the sweetness.

In short, this menu offers a wide variety of dishes to satisfy different tastes and preferences, and can be an opportunity to enjoy a wide range of flavors and culinary experiences during this week.